Activem

Escalfant motors per al Fòrum de Comerç de Sant Boi

15 maig de 2018 Fòrum del Comerç de Sant Boi - Comerç en Xarxa - Diferents fórmules d'activar un negoci

25 abr. 2018

Amb la finalitat d’intercanviar experiències, opinions i de conèixer vivències positives comercials de la nostra ciutat que ajudin a activar els negocis locals, hem començat a treballar en el proper Fòrum de Comerç de Sant Boi que es realitzarà el 15 de maig a Cal Ninyo sota el títol COMERÇ EN XARXA – Diferents Fórmules d’activar un negoci –

Ahir al vespre, vem estar treballant el contingut i el format de la sessió del Fòrum amb els comerciants amb qui  conversarem perquè ens expliquin la seva experiència comercial, amb Genoveva, propietària de les botigues DEAL KIDS, amb Mònica Torrents, propietària de la Floristeria Torrents, amb Claudi Beltran, propietari de la botiga Xamfrà DSTIL i amb l’Eduard Alacid, Vicepresident de l’associació de Comerç i Serveis de Sant Boi – Sant Boi – Comerç,  amb la regidora de Comerç, Elena Amat, i la periodista Ana Boadas qui s’encarregarà de conduir la sessió.

El Fòrum de Comerç va néixer l’any 2008, amb l’objectiu de crear un espai de relació entre el sector de comerç de proximitat de la ciutat, amb la finalitat de conversar, d’explicar experiències que siguin útils per al dia dia del desenvolupament dels negocis.

Per realitzar la inscripció pots clicar aquí

 

ajuts, botigues, emprenedoria, forum comerç, Sant boi comerç, Urban Shopping,