Activem

18 de març 19a Carxofada a Sant Boi de Llobregat

5 març 2018

Aquest matí s’ha presentat el menú de la 19a Carxofada ,  festa que es realitzarà el proper 18 de març a la Rambla Rafael Casanova de Sant Boi de Llobregat.

També s’ha explicat que durant tot el mes de març,  els restaurants adherits a l’associació Degusta Sant Boi s’hi podrà degustar tapes i plats elaborats amb el producte agríclola més característic de Sant Boi i del Parc Agrari del Baix Llobregat “la carxofa”,  que representa un signe d’identitat de l’agricultura santboiana i de l’aposta de la ciutat per la protecció de l’entorn natural.

Dins d’aquest acte de presentació de la festa de la carxofa, s’ha atorgat el premi Carxofa d’Or, al nostre cuiner santboià Albert Mendiola, en reconeixement a la seva tasca divulgativa sobre la cuina amb producte de proximitat i el privilegi de comptar amb el rebost del Parc Agrari.

Per a tenir tota la informació podeu consultar http://santboi.cat/carxofada 

 

Made in Sant Boi, Sant boi comerç, santboians, Talent a Dojo, Urban Shopping,