Activem

S’inicia la segona edició de la campanya Urban Shopping

"El petit comerç no té res de petit"

21 nov. 2017

Aquest matí els ajuntaments de Sant Boi, Castelldefels, Gavà, Viladecans i El Prat, han presentant a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi, davant la premsa i membres de les associacions de comerciants dels diferents municipis,  la campanya de comunicació per la promoció del comerç de proximitat “Quina gran compra!”.

Per segon any consecutiu, els cinc ajuntaments impulsen una campanya comercial conjunta que té com a objectiu posar en valor el comerç local. Aquest any el lema és “El petit comerç no té res de petit”, el missatge és molt clar, al comerç local es pot fer una GRAN compra, amb un GRAN servei.

Durant l’acte de presentació, els municipis han anunciat la pròxima signatura d’un conveni de col.laboració amb la Diputació de Barcelona per elaborar un pla estratègic del comerç de la zona Delta, i la realització d’un estudi per conèixer la realitat comercial del territori.