Activem

Albert Mendiola, xef del restaurant Marimorena de Sant Boi, millor cuiner de l’any!

L'Albert, xef del restaurant Marimorena, de Sant Boi de Llobregat, va ser proclamat ahir al Fòrum Gastronòmic de Girona com el millor cuiner de l'any.

20 nov. 2017

L’Albert, va participar l’any passat com a ponent en el Fòrum de Comerç de Sant Boi, en el que es plantejava si és possible obrir, ampliar o innovar un negoci a la nostra ciutat amb èxit. L’Albert ens va explicar que una de les seves il·lusions era obrir el seu restaurant al seu poble, a Sant Boi, perquè hi poguessin anar els seus amics, tot i que alguns consells eren temorosos que obrís a Sant Boi, ell va expressar: “no he fet cas a ningú, sóc cabut i tiro endavant”, gràcies Albert per apostar per la teva ciutat i desenvolupar la teva il·lusió aquí i seguir creixent com a professional.

Ens quedem també amb una frase que ens vas dir referent a l’èxit: “l’actitud és el que ho fa possible”, ens ho has demostrat.

El restaurant Marimorena, és membre de l’associació gastronòmica Degusta Sant Boi, referent en l’organització d’esdeveniments culinaris de producte de proximitat, entre ells està “La Carxofada”, la qual es realitza el mes de març.