Activem

Nova obertura al mercat municipal de Torre de la Vila

10 nov. 2017

Aquest mes d’octubre ha inaugurat un nou operador al mercat municipal de Torre de la Vila, el supermercat Consum, el qual complementarà l’oferta de les parades de mercat. Actualment, el mercat disposa de l’assortiment en producte fresc de peixateria, fruiteria, xarcuteria, polleria i carnisseria.

Coincidint amb la campanya que està realitzant el mercat “No puc ser + Fresc”, iniciada el mes de juny pels paradistes conjuntament amb l’associació de comerciants Sant Boi Comerç i  amb la col.laboració l’Ajuntament de Sant Boi, l’alcaldessa Lluïsa Moret i la regidora de comerç, Elena Amat, han compartit aquest dijous amb la clientela del mercat el sorteig de 300 euros setmanals en vals de compra, així com han visitat les instal.lacions del nou supermercat.

botigues, ciutadania, mercats;mercats, Sant boi comerç,