Ajudem a emprendre

Ajuts per a realitzar millores als comerços de Sant Boi de Llobregat

Ja es poden sol.licitar els ajuts per a la millora dels establiments comercials, informa't del "Programa Millora"

1 set. 2017

Si tens una botiga ubicada a Sant Boi, de venda al detall (en cas d’alimentació, queden exemptes les cadenes), restauració, serveis de bugaderia i tintoreria, perruqueria i estètica i les agències de vitages detallistes, i vols fer una millora a l’establiment o bé ja l’has fet dins el curs d’aquest any, pots sol.lciitar l’ajut del Programa Millora.

El Projectes de millora que es subvenciones son:

  • Millora de la imatge exterior i de l’interior del local
  • Millora de l’accessibilitat a l’establiment
  • Millora de la gestió del negoci

Consulta aquí les bases

Si tens algun dubte al respecte o vols rebre més informació només cal que ens facis arribar un correu electrònic a l’adreça promociociutat@santboi.cat, o bé al correu de l’associació de comerciants “Sant Boi Comerç” santboicomerc@gmail.com

ajuts, botigues, emprenedoria, obres, Sant boi comerç, tràmits, Urban Shopping,